Google WiFi

General HydroFLASH discussion. Any issues that don't fit into the other topics belong here.

Google WiFi

Postby angevinej » Sat Apr 08, 2017 6:46 pm

I've changed my router to Google WiFi. There is no way to make the network open (no password) from what I can tell. Any way to connect my Hydroflash to my new network?
angevinej
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 30, 2013 4:48 pm
HydroFLASH Type: ----
Mobile App Type: ----
Insteon Devices: ----

Re: Google WiFi

Postby tonysony » Fri May 26, 2017 4:52 pm

I have a similar situation with AT&T. I recently switched providers and I am totally unfamiliar with their router. I wish there was a better way to set up Wi-Fi so that I can get back to where I was before switching ISPs.
tonysony
 
Posts: 19
Joined: Wed Jun 19, 2013 2:56 pm
HydroFLASH Type: ----
Mobile App Type: ----
Insteon Devices: ----

Re: Google WiFi

Postby Support » Sat May 27, 2017 4:18 pm

If your are running the latest HF software, and your wifi router supports WPS mode, you can try that.

The instructions are in the Quickstart guide - details on resetting your HF to open mode are at bottom of Quickstart guide.

Quickstart guide can be downloaded from here: http://forum.hydroflash.net/viewtopic.php?f=3&t=9
Brooks
HydroFLASH Support
Support
 
Posts: 319
Joined: Sat Mar 02, 2013 4:46 pm
HydroFLASH Type: HydroFLASH WiFi Version
Mobile App Type: Both
Insteon Devices: Yes


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron