Wifi setup question

General HydroFLASH discussion. Any issues that don't fit into the other topics belong here.

Re: Wifi setup question

Postby Support » Fri Jul 05, 2013 11:40 pm

Hi Tommy,

Yes you have the procedure correct. Yes it is a bit complex, but it is usually a one time thing. We considered removing the requirement to use HydroFLASH as the SSID, letting it join any unsecured network so that all you would need to do is just bring down your encryption, configure it and turn it back on but there is always the chance that it might join the wrong network, frustrating the user.

Hopefully you have got it joined up and working by now. Please contact support directly via email if you have any issues or questions as the response time is quicker than the forum.

Thanks,
Brooks
HydroFLASH Support
Support
 
Posts: 319
Joined: Sat Mar 02, 2013 4:46 pm
HydroFLASH Type: HydroFLASH WiFi Version
Mobile App Type: Both
Insteon Devices: Yes

Re: Wifi setup question

Postby Support » Sat Jul 06, 2013 6:02 pm

Hi Tommy,

HydroFLASH is only accessed/controlled via the Mobile App or via Web Interface.
Brooks
HydroFLASH Support
Support
 
Posts: 319
Joined: Sat Mar 02, 2013 4:46 pm
HydroFLASH Type: HydroFLASH WiFi Version
Mobile App Type: Both
Insteon Devices: Yes

Re: Wifi setup question

Postby Support » Sat Jul 06, 2013 8:49 pm

Hi Tommy,

The serial interface is for Insteon device control (Lights, Garage Doors, Gates, Thermostats, etc).
Brooks
HydroFLASH Support
Support
 
Posts: 319
Joined: Sat Mar 02, 2013 4:46 pm
HydroFLASH Type: HydroFLASH WiFi Version
Mobile App Type: Both
Insteon Devices: Yes

Re: Wifi setup question

Postby WitteGeek402 » Sun Jul 07, 2013 2:05 am

OK dumb question. I know it doesn't have it, but if you wanted to couldn't you just hook up a bunch of switches in parallel?
WitteGeek402
 
Posts: 36
Joined: Sun Jun 09, 2013 11:46 am
HydroFLASH Type: HydroFLASH Wired Version
Mobile App Type: Android
Insteon Devices: Yes

Re: Wifi setup question

Postby briangray » Sun Jul 07, 2013 6:14 pm

WitteGeek402 wrote:OK dumb question. I know it doesn't have it, but if you wanted to couldn't you just hook up a bunch of switches in parallel?

That is exactly what I did...
viewtopic.php?f=3&t=49
briangray
 
Posts: 52
Joined: Thu Mar 21, 2013 1:19 am
HydroFLASH Type: ----
Mobile App Type: ----
Insteon Devices: ----

Re: Wifi setup question

Postby doughty12 » Thu Sep 17, 2015 11:16 am

i don't think so that it is a dump question,
doughty12
 
Posts: 4
Joined: Mon Sep 29, 2014 11:10 am
Location: Croydon, Pennsylvania
HydroFLASH Type: HydroFLASH WiFi Version
Mobile App Type: Android
Insteon Devices: No


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron