Page 2 of 2

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Tue Aug 26, 2014 12:45 pm
by Support
We are looking into this.

Thanks for the good feedback guys.

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Fri Aug 29, 2014 4:21 pm
by Support
We are still looking into this however would like to know if you had changed your firewall settings to make this occur or did it strictly show up after migrating to version 3.X?

I assume that you have temporarily modified the firewall settings to achieve your desired result but not cause the leak issue? (Like DennisD).

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Sat Aug 30, 2014 12:40 pm
by dave4444
problem did not exist in 2.x, only started with 3.x

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Sat Aug 30, 2014 5:05 pm
by Support
We have reproduced the issue here and are looking at the root cause. Will advise of results.

Thanks,

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Sat Aug 30, 2014 7:25 pm
by Support
The issue has been identified and corrected.

There was a missing call to free some memory resources following the host ip address lookup function.

We will be posting an update to resolve this shortly.

Thanks to Dave444 and DennisD for their helpful identification of the issue!

Re: Firmware 3.0.4 stops responding over ethernet after 24-4

PostPosted: Sun Aug 31, 2014 4:32 pm
by Support
Version 3.00.10 Has been released to address this issue and a couple of others. See release notes here:
viewtopic.php?f=10&t=266